И през настоящия месец пазарът на смартфони бе достойно попълнен

...
 И през настоящия месец пазарът на смартфони бе достойно попълнен
Коментари Харесай

Пет достъпни и запомнящи се октомврийски смартфона

 И през сегашния месец пазарът на смарт телефони бе почтено запълнен с нови модели. Сред тях ще откриете „ бюджетен “ iPhone и налични Android-телефони.

1. Honor 8X

Този уред може да се дефинира като един от най-дръзките опити за привличане на консуматори, които не желаят да дават доста пари за смарт телефон. Той има голям 6.5-инчов екран, процесор Kirin 710, 15-слойно оптическо покритие, 4 GB оперативна памет, 64-128 GB вътрешна памет.



2. iPhone XR

На 19 октомври стартира приемът на поръчки за iPhone XR. Това е бюджетен смарт телефон. На фона на своите братя XS и XS Max, той наподобява като детенце.



3. Sony Xperia XZ3

Поредният флагман на Sony. От упоменатите до момента устройства той се отличава със приветлив дизайн. Използва екран с 6-инчова матрица и HDR OLED. Работи с процесор Snapdragon 845, комбиниран с 4 GB оперативна памет. Вътрешната памет е 64 GB. Слотът е хибриден – за втора SIM карта или microSD.



4. Nokia 7.1

Компанията Nokia продължава стремглаво да обогатява своя подбор. Предлага 5.8-инчов екран Full HD+, двойна камера 12+5 MP, процесор Snapdragon 636 и 3 GB оперативна памет. Вътрешната памет е 32 GB.  



 

5. ZTE AXON 9 Pro

Китайският производител ZTE се върна на пазара с нов смарт телефон, само че не и солен като цена. Axon Pro предлага 6.2-инчов екран с Full HD+, AMOLED, отбрана против вода по стандарт IP68, поддръжка на NFC и Dolby Atmos.
 

Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР